Σφοδρη επιθεση συριζα προς τον αντωνη σαμαρα...

Προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον πραγματικό αρχιτέκτονα της θεωρίας των δύο άκρων και τονίζοντας ότι ο ίδιος...
και η «δράκα των ακροδεξιών φίλων του» αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη δημοκρατία.
Ειδικότερα, οι κύκλοι της Κουμουνδούρου βάζουν στο «κάδρο» τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, καταλογίζοντάς του πως παρουσίασε μία εκδοχή «της αθλιότητας αυτής» την ημέρα της δολοφονίας του
Φύσσα, ενώ καταλογίζουν στον Φαήλο Κρανιδώτη πως τη διαδίδει συστηματικά.
Παράλληλα, επισημαίνουν ότι η θεωρία των δύο άκρων δεν βρίσκει απήχηση ούτε καν μέσα στη ΝΔ, με αποτέλεσμα ο κ. Σαμαράς και οι «ακροδεξιοί φίλοι» του να την διακινούν με «βρώμικο» τρόπο. Όπως αναφέρουν, απορρίπτεται από πολλά στελέχη της Ν.Δ. (Παυλόπουλος, Αντώναρος, Σπηλιωτόπουλος, Αβραμόπουλος κλπ), με αποτέλεσμα ο κ. Σαμαράς να «επιλέγει την πρακτική των υπονοούμενων, των υπαινιγμών και των παρακρατικών μεθοδεύσεων».
«Αυτός όμως είναι ο τρόπος να διακινούνται οι πολιτικές χυδαιότητες. Θυμίζουμε ότι παλαιότερα δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και μονταζιέρα παραγωγής χαλκευμένων βίντεο-δηλώσεων βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνεται.
Στη συνέχεια, οι ίδιοι κύκλοι εξαπολύουν επίθεση και κατά ΜΜΕ «της παλαιάς και νέας διαπλοκής», καθώς, όπως σημειώνουν, δημοσιογράφοι αναπαράγουν τις «υποτιθέμενες αμφιβολίες» για το κατά πόσον ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δείχνουν ανοχή στη βία.
Εξάλλου, διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να προσαφθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του για τις Σκουριές και τη Marfin. Επίσης, τονίζουν ότι όσον αφορά στη Marfin o ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από την πρώτη στιγμή να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν οι ευθύνες, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακή χυδαιότητα των υπογείων της Ρηγίλλης» καθώς αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη ενώ έχουν περάσει τριάμισι χρόνια και έχει σχηματιστεί δικογραφία από τον περασμένο Μάιο.
Σύμφωνα με τους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, η «αθλιότητα» των δύο άκρων εξυπηρετεί σκοπιμότητες, όπως «η διασκέδαση των πολιτικών ευθυνών των κ. Σαμαρά και Δένδια για την ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τη διάβρωση της αστυνομίας, η συσκότιση της απανθρωπιάς της μνημονιακής πολιτικής, η κατασυκοφάντηση των κοινωνικών αγώνων και η προστασία του κ. Σαμαρά από το πολιτικό κόστος της κυβερνητικής πολιτικής».
Π. Σκουρλέτης: Επικεφαλής ακροδεξιάς ομάδας ο Αντώνης Σαμαράς
«Πυρά» κατά του Πρωθυπουργού εκτόξευσε μέσω του «Βήμα FM» και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτηρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά επικεφαλής ακροδεξιάς ομάδας.
Ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για σχεδιασμό στο πλαίσιο της θεωρίας των δύο άκρων που στοχοποιεί τους κοινωνικούς αγώνες και την αριστερά.
«Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ένα πολύ ακραίο παιχνίδι πολιτικής αποσταθεροποίησης. Υπάρχει ιστορία διαρροών όλο το Σαββατοκύριακο, βγαίνουν διάφορα σάιτ καθοδηγούμενα από κέντρα τα οποία βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση. Μάλιστα κάποια έχουν φωτογραφίες μοντάζ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με χειροπέδες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας ότι ο Πρωθυπουργός, επικεφαλής «αυτής της ακροδεξιάς ομάδας», υλοποιεί μια στρατηγική όπου το ένα σκέλος της είναι να πείσει για το success story, ενώ το άλλο είναι να κάνει να ξεχαστούν η αποτυχία και η κατάρρευσή του και όντας δέσμιος ακροδεξιών απόψεων να ενοχοποιήσει τους κοινωνικούς αγώνες και την αριστερά.
Σ. Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει ρίξει στις θεωρίες συνωμοσίας
«Η γελοιότητα των ισχυρισμών του ΣΥΡΙΖΑ συναγωνίζεται τη θεσμικά επικίνδυνη ανευθυνότητά του», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τη σημερινή επίθεση κύκλων της Κουμουνδούρου στον Πρωθυπουργό.
«Αφού δεν του βγήκαν οι καταστροφικές προβλέψεις, ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει ρίξει στις θεωρίες συνωμοσίας», σημειώνει ο κ. Κεδίκογλου.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα