Μπόλντεν Ολυμπιακός: Υπάρχει καπνός, αλλά και φωτιά [vids & pic]

Μπόλντεν Ολυμπιακός:  Το όνομα του Τζόνα Μπόλντεν γράφτηκε προσφάτως στο Ισραήλ πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, καθώς αποτελεί τον «πόθο» του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ που την περασμένη διετία αγωνίστηκε στον ΝΒΑ και στους Φιλαδέλφεια Σίξερς και Φοίνιξ Σανς ενώ πέρασε από τη Μακάμπι για μια σεζόν (2017-2018) και την Σερβία νωρίτερα

όντως απασχολεί τον «Coach-B».

Ο 24χρονος είναι ένας σύγχρονος παίκτης. Δηλαδή είναι ένας πολυδιάστατος πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ. Θα παίξει άμυνα, θα βοηθήσει πολύ στο ριμπάουντ, θα ενεργήσει γρήγορα για να βγει η ομάδα στο ανοιχτό γήπεδο, θα σουτάρει με κοντά 40% από το τρίποντο και θα κυνηγήσει χαμένες μπάλες και κλεψίματα.

Να σημειωθεί πως ο Αυστραλός μετά το εντυπωσιακό πέρασμά του από τη Μακάμπι, πέρυσι πήρε χρόνο συμμετοχής στους Σίξερς και έδειξε δείγματα γραφής στο παρκέ. Ωστόσο, φέτος δεν είχε ενεργό ρόλο συμμετοχής, ενώ πέρασε και από τους Φοίνιξ Σανς, από τους οποίος αποδεσμεύτηκε.

Γιατί αποτελεί «έξυπνη λύση»

Είναι μόλις 24 χρονών. Δεν έχει πρόσφατο τραυματισμό, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε ομάδα Euroleague, έχει πάρει γεύση από NBA και σαφώς θα προσαρμοστεί άμεσα. Σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Μπαρτζώκας, θα μπορούσε να έλεγε κανείς πως είναι ιδανικός. Το κασέ του φτάνει στο 1.000.000 ευρώ, αλλά την φετινή σεζόν φαίνεται πως οι Αγγελόπουλοι θα πάνε για ντεμαράζ. Επομένως, ένα τέτοιο ποσό για παίκτη που θα προτείνει ο «Coach-B» θα δοθεί. Βέβαια, να θυμίσουμε πως στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι και ο γνώριμος του Μπαρτζώκα, Άντονι Γκιλ, ο οποίος εξίσου αποτελεί εξαιρετική λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα