Σε αναθεώρηση ο global SoMe λογαριασμός Jameson

Tην αναθεώρηση του παγκόσμιου social media λογαριασμού του έχει ξεκινήσει το Jameson. Συγκεκριμένα, η ιρλανδική μάρκα ουίσκι, η οποία ανήκει στην Pernod Ricard, συζητά με διάφορες εταιρείες και βρίσκεται στην αρχή της διαδικασίας υποβολής προτάσεων.

Σημειώνεται πως κάτοχος του λογαριασμού, τα τελευταία τρία χρόνια, είναι η Social Chain, η οποία δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό. Ο Pete Metcalfe, Chief Executive της Social Chain, την οποία η Brave Bison εξαγόρασε πέρυσι, δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για το βραβευμένο, πολιτιστικό

έργο που δημιουργήσαμε με την Jameson. Μαζί, ξεπεράσαμε πραγματικά τα όρια της δημιουργικότητας με επίκεντρο την κοινωνία και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε αυτό το νέο κεφάλαιο».

Το τελευταίο διάστημα δε, η Pernod Ricard επέλεξε μετά από spec την Carat της Dentsu για τον αξίας 100 εκατ. ευρώ account της για media planning και buying στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η μάρκα ξεκίνησε τη διαδικασία εύρεσης ενός ενοποιημένου συνεργάτη μέσων ενημέρωσης τον Ιανουάριο, έχοντας προηγουμένως συνεργαστεί με διαφορετικούς ομίλους σε διαφορετικές αγορές.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα