Τα δέκα του χρόνια γιόρτασε ο ΕΟ Greece

Τα 10 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα γιόρτασε ο Εntrepreneurs’ Organization (EO) Greece, σε επετειακή εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη. Στο event παρευρέθηκαν μέλη του οργανισμού, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων ο νέος Global Board Chair του Εntrepreneurs’ Organization Global, Jamie Pujara, ο νέος CEO, Dave Parker, καθώς

και τα regional και global boards.

Ο mentalist Henrik Silver δε, καλωσόρισε τους καλεσμένους με ένα interactive act. Keynote speaker ήταν ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Kυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μετάβασή του από τον ακαδημαϊκό χώρο στην πολιτική, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της εκπαίδευσης αλλά και στις ευκαιρίες για περαιτέρω βελτίωση που προσφέρει η ψηφιοποίηση των διαδικασιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο founder του ΕΟ Greece, Κωνσταντίνος Μαυροσκότης ο οποίος παρουσίασε τη διαδρομή του ελληνικού chapter, καθώς και των υπόλοιπων ιδρυτικών στελεχών οι οποίοι παρέλαβαν τιμητική πλακέτα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα party.

Keywords
Τυχαία Θέματα