Σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα: Κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία, το ιατρικό ανακοινωθέν (Photos/Videos)

Με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» η Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ενδέχεται να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία, στο οποίο μεταφέρθηκε από το Ηρώδειο.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις με τους γιατρούς να καταβάλλουν

κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ οι επόμενες ώρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Στο πλευρό της ο προσωπικός γιατρός της και η κόρη της

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της η 86χρονη μεγάλη ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της ενώ τραγουδούσε το τρίτο κομμάτι από την έναρξη της βραδιάς, τη μεγάλη επιτυχία «τα λόγια είναι περιττά». Σύμφωνα με τους θεατές από την αρχή δεν φαινόταν καλά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της, είναι η κόρη της Τζωρτζίνα.

Η αιφνίδια αδιαθεσία της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου προκάλεσε συγκίνηση και ανησυχία στις χιλιάδες θεατών του θεάτρου που κατέκλυσαν το θέατρο για την συναυλία της.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η στιγμή που η ερμηνεύτρια χάνει τις αισθήσεις της και σωριάζεται στη σκηνή.

Μακάρι όλα μα είναι καλά #Μαρινέλλα pic.twitter.com/2wAlrlNRfc

cookies (@koukli12) September 25, 2024

Κατευθείαν υπήρξε αναστάτωση στο κοινό, με τους ανθρώπους της παραγωγής να σπεύδουν κοντά της και να την οδηγούν στα παρασκήνια, όπου την είδε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια και είχε επικοινωνία με συνεργάτες της.

Η #Μαρινέλλα λιποθύμησε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου με συμπτώματα εγκεφαλικού. pic.twitter.com/NeIGvnmtqd

— kinder (@KampanisG) September 25, 2024

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της «Galaxias live Productions»: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Η Μαρινέλλα εμφάνισε ξαφνική αδιαθεσία στο τρίτο τραγούδι και η συναυλία της απόψε στο Ηρώδειο αναβλήθηκε, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει με νεότερα. Περαστικά!#marinella #herodes #Μαρινελλα #ηρωδειο #galaxiasliveproductions pic.twitter.com/5PcX9BObWD

GpS To Music (@gpstomusic) September 25, 2024

Μαρινέλλα Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου #μαρινέλλα pic.twitter.com/aaSUOtbBna

— UFight.Gr (@UFight_Gr) September 25, 2024https://twitter.com/Dorakaki/status/1839020229747421514

Διαβάστε επίσης:

Διπλωματικό σπριντ για να αποφευχθεί o ολοκληρωτικός πόλεμος – Νετανιάχου: Προκαλούμε πλήγματα στη Χεζμπολάχ που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί

Φλόριντα: Ερχεται ισχυρός τυφώνας – Εκκενώνουν τα παράλια οι κάτοικοι – Ο «Χέλεν» θα πλήξει τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ

Αμερικανικά και βρετανικά στρατεύματα αναπτύσσονται στην Κύπρο υπό τον φόβο ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Ηρώδειο, Μαρινέλλα, – Αναβλήθηκε,sok, irodeio, marinella, – anavlithike