ΚΕΒΕ: Σεβασμός πλέον προς τις 30.000 ανέργους

19:05 14/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

ΚΕΒΕ: Σεβασμός πλέον προς τις 30.000 ανέργους

Δεν θα πρέπει να περάσουν οι εκβιασμοί και οι απειλές της ΠΑΣΥΔΥ

• Έκκληση σε κυβέρνηση – κόμματα να ψηφίσουν τα μέτρα
Προκλητική και καταστροφική για την οικονομία του τόπου είναι η σημερινή απόφαση της ΠΑΣΥΔΥ για λήψη νέων απεργιακών κινητοποιήσεων στο δημόσιο τομέα.

Αυτό υπογραμμίζει το ΚΕΒΕ, καταγγέλλοντας δημοσίως την ΠΑΣΥΔΥ ότι υπονομεύει τις προσπάθειες όλων για σωτηρία της οικονομίας και για αποφυγή της ένταξης στο Μηχανισμό

Στήριξης.

Η σημερινή απόφαση της ΠΑΣΥΔΥ, υπογραμμίζει το ΚΕΒΕ, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η πιο προνομιούχα τάξη της κοινωνίας μας θέτει τα προσωπικά της συμφέροντα υπεράνω του συνόλου της οικονομίας.

Εάν η ΠΑΣΥΔΥ δεν αναθεωρήσει άμεσα την απόφασή της για υλοποίηση των απεργιακών μέτρων που εξήγγειλε θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την χρεοκοπία των δημόσιων ταμείων και τις αυριανές σοβαρότατες περιπέτειες στις οποίες θα περιέλθει η κυπριακή οικονομία.

Οι 30.000 άνεργοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, οι εκατοντάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν και οι χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αβεβαιότητα για τις θέσεις εργασίας τους, αγανακτούν και οργίζονται με τα εκβιαστικά καμώματα της ΠΑΣΥΔΥ. Το ΚΕΒΕ καλεί όλη την κοινωνία να αντιταχθεί στους εκβιασμούς και στις απειλές της ΠΑΣΥΔΥ.

Από τη δική του πλευρά, το ΚΕΒΕ θα κάνει ότι είναι δυνατό για να προστατεύσει την οικονομία.

Το ΚΕΒΕ καλεί την κυβέρνηση και τη Βουλή να προχωρήσουν άμεσα στη ψήφιση των νομοσχεδίων για εξυγίανση της οικονομίας, αγνοώντας τις προκλητικές απειλές και τους εκβιασμούς της ΠΑΣΥΔΥ.

Όσον για την ίδια την ΠΑΣΥΔΥ, το ΚΕΒΕ την καλεί να αναλάβει τις ευθύνες της και να αναλογιστεί ότι υπάρχουν συμπατριώτες μας που εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ εισόδημα στο σπίτι τους!!! Ενώ τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ έχουν τη μονιμότητα της εργασίας και τα πολλά πλουσιοπάροχα οφέλη που τους προσφέρει ο δημόσιος τομέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα