Στο πλευρό της Angelina Jolie για τη δικαστική διαμάχη είναι ο γιος τους Maddox

17:58 20/3/2021 - Πηγή: iPop

Η Angelina Jolie έχει κατηγορήσει τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η ηθοποιός έχει καταθέσει και μήνυση. Στο πλευρό της Angelina Jolie ο γιος τους Maddox για τη δικαστική διαμάχη σύμφωνα

με νέες πληροφορίες.

Στο πλευρό της Angelina Jolie ο γιος τους Maddox

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz ετοιμάζεται για το δικαστήριο ύστερα από την καταγγελία της Angelina Jolie για ενδοοικογενειακή βία κατά του Brad Pitt. Το γνωστό ζευγάρι είχε αναπτύξει τη σχέση τους το 2005 στην ταινία με τίτλο Mr. & Mrs. Smith. Η διάσημη ηθοποιός έχει τεντώσει το σχοινί διεκδικώντας την επιμέλεια των παιδιών τους, παρά το γεγονός ότι πριν από μερικά χρόνια είχε δηλώσει ότι κύριο μέλημά της ήταν η ενότητα της οικογένειας.

Στη δικαστική τους διαμάχη, σύμφωνα με νέες πληροφορίες μπαίνει ο πρωτότοκος υιοθετημένος γιος τους Maddox. Σύμφωνα με τις Βρετανικές εφημερίδες, ο 19χρονος είχε υιοθετηθεί πρώτα από την Angelina Jolie και ύστερα από τον Brad Pitt. Ο ίδιος κατέθεσε ότι δε θέλει να φέρει πλέον το όνομα του Brad Pitt.

Σχετικό ρεπορτάζ έκανε το δελτίο του Mega:

Στα δικαστικά έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν στις 12 Μαρτίου, η Angelina Jolie δηλώνει έτοιμη να φέρει αποδείξεις και στοιχεία εναντίον του πρώην συζύγου της, προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό της για την ενδοοικογενεική βία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στο πλευρό της Angelina Jolie για τη δικαστική διαμάχη είναι ο γιος τους Maddox εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα