Τί να κάνεις εάν με τον σύντροφο σου δεν ταιριάζετε στον…ύπνο

13:48 7/8/2021 - Πηγή: iPop

Όταν ένα ζευγάρι παίρνει την απόφαση να συγκατοικήσει είναι απαραίτητο να έχει υπολογίσει πολλούς παράγοντες εκ των προτέρων. Η συγκατοίκηση σημαίνει πως θα ξυπνάς και θα κοιμάσαι κάθε μέρα με τον σύντροφό σου και θα μοιράζεσαι αν όχι τις περισσότερες ώρες της ημέρας σίγουρα τις ώρες του ύπνου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για ένα ζευγάρι. Τι συμβαίνει όμως εάν οι βραδινές ώρες γίνονται ανυπόφορες; Ο δύσκολος ύπνος με τον σύντροφο μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στην σχέση απ’ όσο νομίζεις. Ευτυχώς όμως

υπάρχει λύση!

Δύσκολος ύπνος με τον σύντροφο σου; Άλλαξε τον χωρίς να αλλάξεις σύντροφο

Εάν ο θόρυβος που κάνει ο σύντροφος σου την νύχτα δεν σε αφήνει να κλείσεις μάτι κινδυνεύεις να ξυπνάς κάθε πρωί με μαύρους κύκλους και το αίσθημα της κόπωσης. Ο πιο σίγουρος τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα είναι οι ωτοασπίδες. Οι ωτοασπίδες θα κρατήσουν τον ενοχλητικό θόρυβο μακριά και θα σου δώσουν πίσω τις χαμένες ώρες ύπνου σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να συμβουλεύσεις τον σύντροφό σου να επισκεφτεί έναν γιατρό για να βεβαιωθεί ότι το πρόβλημα του ροχαλητού δεν συνδέεται και με δυσκολία στην αναπνοή.

Τι πήγε λάθος στο κρεβάτι; Όλα όσα ξενερώνουν τους άνδρες στο σεξ- Πόσα απ’ αυτά κάνεις;

Άλλα προβλήματα που μπορούν να σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου όταν μοιράζεσαι το ίδιο κρεβάτι με τον σύντροφό σου είναι η γενικότερη νυχτερινή ανησυχία. Εάν ο φίλος σου παραμιλάει, στριφογυρίζει ή υπνοβατεί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε έναν ειδικό ψυχολόγο καθώς τα συγκεκριμένα προβλήματα συνήθως συνδέονται με το άγχος και της ανησυχία της καθημερινότητας.

Τι είναι το “διαζύγιο ύπνου” που έχει βοηθήσει πολλά ζευγάρια μέσα στην καραντίνα;

Υπάρχουν ωστόσο και άλλα προβλήματα τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν με αμοιβαίους συμβιβασμούς. Εάν για παράδειγμα ο ο ένας από τους δύο προτιμά να κοιμάται αγκαλιά με τον άλλο ενώ ο άλλος θέλει το χώρο του καλό θα είναι να συμβιβαστείτε. Μπορείτε να αφιερώνεται λίγο χρόνο για αγκαλίτσες και όταν θέλετε να κοιμηθείτε να αποσύρεστε ο καθένας στην πλευρά του. Το στρώμα είναι επίσης ένα πεδίο διαμάχης για τα ζευγάρια. Εάν εσύ θες μαλακό στρώμα και ο σύντροφος σου σκληρό, οι ειδικοί έχουν την λύση. Υπάρχουν στρώματα τα οποία χωρίζονται στην μέση με την μια πλευρά να είναι πιο μαλακή και η άλλη πιο σκληρή. Τα στρώματα με αφρό μνήμης είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τί να κάνεις εάν με τον σύντροφο σου δεν ταιριάζετε στον…ύπνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα