Οι 5 κορυφαίες χρωματικές τάσεις της σεζόν της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Όσο κι αν λατρεύουμε τις ζεστές, cozy φθινοπωρινές αποχρώσεις, φέτος δεν θα μπορούσαμε να αντισταθούμε σε μερικές τολμηρές εκπλήξεις! Με τα neon να κάνουν το comeback τους και τα ουδέτερα χρώματα να παίρνουν νέα ζωή, η μόδα του φθινοπώρου μοιάζει πιο ζωντανή από ποτέ. Ώρα λοιπόν, να βάλουμε χρώμα στη φθινοπωρινή μας ντουλάπα και να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας. Γιατί ποιος είπε ότι τα έντονα χρώματα είναι μόνο για το καλοκαίρι;

Τα 5 χρώματα που θα δούμε στις φθινοπωρινές εμφανίσειςΜπλε ΚοβάλτιοΝέον ΛάιμΣοκολατί ΚαφέΚόκκινο
Του ΒατόμουρουΒουτυρένιο ΚίτρινοΜπλε Κοβάλτιο

Φέτος, το βαθύ μπλε είναι το νέο αγαπημένο χρώμα της μόδας. Ιδανικό για όσες αγαπούν το αθλητικό, preppy στιλ με vintage αναφορές, όπως τα varsity jackets και κλασικά polo μπλουζάκια. Μπορεί να το βρούμε σε παλτό, φορέματα ή ακόμα και σε αξεσουάρ, όπως καλσόν και τσάντες, προσδίδοντας μια φρέσκια και μοντέρνα πινελιά στο φθινοπωρινό μας look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moda Operandi (@modaoperandi)

Νέον Λάιμ

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά το νέον λάιμ συνεχίζει να κυριαρχεί! Τολμάμε τα oversized πουλόβερ σε αυτή την ηλεκτρική απόχρωση ή να ξεκινάμε πιο διακριτικά με λεπτομέρειες, όπως κάλτσες ή τσάντες. Το νέον λάιμ είναι η απόλυτη λύση για να δώσουμε φως και ενέργεια στα πιο σκούρα σύνολά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nanushka (@nanushka)

Σοκολατί Καφέ

Το καφέ είναι το νέο μαύρο και το φθινόπωρο το επιβεβαιώνει! Αυτή η ζεστή, γήινη απόχρωση είναι το τέλειο ουδέτερο χρώμα που δίνει βάθος και κομψότητα σε κάθε εμφάνιση. Είτε είναι ένα faux fur παλτό είτε ένα απλό αξεσουάρ, το καφέ είναι η ευκαιρία μας να παίξουμε με τις υφές και τις στρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NET-A-PORTER (@netaporter)

Κόκκινο Του Βατόμουρου

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του και την επιστροφή του κόκκινου, αλλά όχι οποιουδήποτε κόκκινου. Μιλάμε για το βαθύ, πλούσιο κόκκινο του βατόμουρου που κλέβει τις εντυπώσεις. Είναι το απόλυτο χρώμα για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν, ενώ ταιριάζει τέλεια με γήινες αποχρώσεις αλλά και πιο φωτεινά κομμάτια. Ιδανικό για την περίοδο των γιορτών που πλησιάζει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη APPARIS (@apparis)

Βουτυρένιο Κίτρινο

Τέλος, έχουμε το απαλό γλυκό βουτυρένιο κίτρινο. Μπορεί να το συναντήσαμε πολύ το καλοκαίρι, αλλά συνεχίζει ακάθεκτο και το φθινόπωρο. Είναι μια πιο διακριτική αλλά εξίσου κομψή επιλογή για όλες εμάς που θέλουμε να φωτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με ένα απαλό, ζεστό χρώμα που ταιριάζει υπέροχα σε παλτό, τσάντες ή ακόμα και παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Keywords
Τυχαία Θέματα