Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Παρέδες

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Χουάν Κάρλος Παρέδες αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το συμβόλαιο που τον εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός από τον Ισημερινό, αποκτήθηκε από τη Γουότφορντ με τη μορφή του δανεισμού έως το καλοκαίρι

και με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν, αν το επιθυμήσουν, το δικαίωμα της αγοράς του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού Χουάν Κάρλος Παρέδες Ρεάσκο, από την Αγγλική Γουότφορντ» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου, ενώ τη μεταγραφή του ανακοίνωσε και η αγγλική ομάδα και μάλιστα αυτή έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες περί δανεισμού και διάρκειας.

Ο Παρέδες αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά τους Αλί Σισοκό και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τρεις είναι και οι παίκτες που παραχώρησαν οι Πειραιώτες, τον Δημήτρη Σιόβα στη Λεγανές, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Χαλ και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και αναμένεται από ώρα σε ώρα να υπογράψει στην Κρίσταλ Πάλας, με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν στο ταμείο τους ένα ποσό που θα ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα