Η μεγάλη οικογένεια του Αλ Πατσίνο: Γνωρίστε τα τέσσερα παιδιά του από τρεις γυναίκες

13:39 15/10/2024 - Πηγή: Bovary

Ο Αλ Πατσίνο μπορεί να είναι ένας βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός γνωστός για τους ρόλους στο "The Godfather", "Scarface" και πολλές ακόμη ταινίες, αλλά είναι επίσης και οικογενειάρχης.

Ο Πατσίνο, ο οποίος δεν έχει παντρευτεί ποτέ, απέκτησε τρία παιδιά με την Jan Tarrant και την ηθοποιό Beverly D'Angelo μεταξύ 1989 και 2001, πριν έρθει το τέταρτο παιδί

του, το 2023.

Πέρυσι τον Μάιο, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι ο σταρ περιμένει το τέταρτο παιδί του σε ηλικία 83 ετών με την 29χρονη τότε σύντροφό του Νουρ Αλφαλά. Το ειδύλλιο τους δημοσιοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2022, αν και πηγές είπαν στο Page Six εκείνη την εποχή ότι οι δυο τους έβγαιναν ήδη από την πανδημία του COVID-19, το 2020.

Ποια είναι όμως τα υπόλοιπα παιδιά του δημοφιλούς ηθοποιού και με τι ασχολούνται;

Τα τέσσερα παιδιά του Αλ Πατσίνο

Τζούλι Μαρί Πατσίνο

Ο Αλ απέκτησε τον Οκτώβριο του 1989 την κόρη του Τζούλι Μαρί Πατσίνο, με την Τζαν Ταράν.

Είναι το μεγαλύτερο παιδί του και τον επισκεπτόταν πολλές φορές στα παρασκήνια. Στην πορεία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της αφού πήρε το πτυχίο της από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

«Είναι υπέροχο να μπορείς να δουλεύεις σε κάτι από την αρχή μέχρι το τέλος και να έχεις αυτή την εμπειρία στο σετ», είπε η Τζούλι στο Alma Mater της το 2014. «Μαθαίνω κάτι νέο κάθε φορά».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά από τα επαγγελματικά πρότζεκτ που αναλαμβάνει.

Άντον Τζέιμς Πατσίνο

Τον Ιανουάριο του 2001, ο ηθοποιός απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του
με την Ντι Άντζελο μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, τον Άντον Τζέιμς Πατσίνο και την Ολίβια.

Ο Άντον, σύμφωνα με την PageSix πραγματοποιεί εξαιρετικά σπάνια δημόσιες εμφανίσεις καθώς προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης δεν έχει λογαριασμούς στα social media.

O Αλ Πατσίνο μιλώντας σε συνέντευξή του στον Guardian το 2005, αναφερόμενος στα παιδιά του είχε δηλώσει «Πριν αποκτήσω τα παιδιά μου η υποκριτική ήταν τα πάντα για μένα, τώρα λόγω αυτών, η υποκριτική είναι απλώς ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου».

Ολίβια Πατσίνο

Η αδερφή του Άντον, ωστόσο, εμφανίζεται πολύ συχνά με τον διάσημο πατέρα της, δημοσιεύοντας αρκετές φωτογραφίες μαζί του στα social media.

Για την σχέση της με τον πατέρα της, Αλ, μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια και πολλές φορές του εύχεται για τα γενέθλιά του μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Σχετικά με την σχέση της με τον δίδυμο αδελφό της έχει δηλώσει πως τον έβλεπε ανταγωνιστικά όταν ήταν μικρότερη, καθώς στο σχολείο δεν ήταν τόσο καλή μαθήτρια όσο και εκείνος.

Ρομάν Πατσίνο

Ο Αλ Πατσίνο και η Αλφαλά υποδέχτηκαν τον Ρομάν τον Ιούνιο του 2023, με τον ηθοποιό να λέει στο People τον Οκτώβριο του 2024 ότι η πατρότητα «είναι τα πάντα για εκείνον, ακόμη και στα γεράματα».

«Είναι ένα μίνι-θαύμα», εξήγησε τότε. «Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

«Είναι υπέροχο να έχεις παιδιά. Για μένα ήταν ευλογία. Με άλλαξε, αν θες να το πεις, προς το καλύτερο. Με άλλαξε για πάντα. Το γεγονός ότι επικεντρώνεσαι σε άλλους ανθρώπους που τυχαίνει να είναι τα παιδιά σου, εκεί βρίσκεται η αγάπη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο people.

Ωστόσο υπενθυμίζουμε πως τρεις μόλις μήνες αφού έφεραν στον κόσμο το παιδί τους, οι δυο τους χώρισαν, με τη Νουρ Αλφαλά να ζητάει την επιμέλεια του παιδιού.

Η 30χρονη Νουρ Αλφαλά κατέθεσε αίτηση για την πλήρη φυσική επιμέλεια του τριών μηνών γιου τους, καθώς και τον καθορισμό της γονικής σχέσης με τον Αλ Πατσίνο, σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Page Six.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα