Πώς μια νύφη απογείωσε ένα απλό και μίνιμαλ νυφικό με μια λουλουδάτη κάπα

10:49 27/10/2024 - Πηγή: Bovary

Μια Ισπανίδα νύφη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Τολέδο, ήθελε την ημέρα του γάμου της να διασκεδάσει με τη μόδα. «Αφού πρόκειται να φτιάξεις ένα φόρεμα, διασκέδασε με αυτό και παίξε με τον σχεδιαστή. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου», δήλωσε στο Telva.com η Alicia Román.

Η Alicia και ο David ήθελαν να μετατρέψουν το γάμο τους σε γαμήλιο προορισμό, και έτσι έκαναν. Παντρεύτηκαν στη Σόρια, όπου η τελετή πραγματοποιήθηκε στη ρωμανική εκκλησία του San Juan de Rabanera και η δεξίωση στο κτήμα Campanario de Frentes.

Το μινιμαλιστικό νυφικό με κάπα από λουλούδια

Για μια τέτοια μέρα, η Alicia επέλεξε τον μινιμαλισμό, με ένα σχέδιο που υπογράφει η Helena Mareque. «Πάντα ήξερα ότι θα το έκανε για μένα, αλλά στην αρχή επειδή μου άρεσε η διαδικασία, αποφάσισα να επισκεφτώ πολλά ατελιέ και να επιμηκύνω λίγο το χρόνο», δήλωσε η νύφη. «Σχετικά με το σχέδιο του φορέματος, η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν καθόλου ξεκάθαρη καθώς είμαι λάτρης του glitter και τις παγιέτας», προσθέτει.

«Μόλις είχαμε το φόρεμα, σκεφτόμασταν την κάπα γιατί πάντα ήθελα όλο και περισσότερο στο συνολικό bridal look». Τελικά οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να φτιάξουν μια μεγάλη κάπα γεμάτη με λουλούδια κολακεύοντας το μινιμαλιστικό σχέδιο του νυφικού που είχε διακριτικές πινελιές από στρας. «Ήταν η πιο όμορφη κάπα του κόσμου» εξομολογείται η Alicia.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αξεσουάρ, επέλεξε κλασικά κοσμήματα. Το πιο ιδιαίτερο ήταν τα σκουλαρίκια από τη θεία της, τη μεγαλύτερη αδερφή της μητέρας της και από την οποία κληρονόμησε το όνομα. Φορούσε επίσης το δαχτυλίδι των αρραβώνων της γιαγιά της αλλά και της μητέρας της που κληρονόμησε στα 18 της.

Για παπούτσια επέλεξε το brand Bottega Veneta που ήταν δώρο από τις δύο καλύτερες φίλες της, την Cristina και την Paula. Ήταν μοντέρνα και ιδιαίτερα που έδεναν στο πόδι προσθέτοντας στιλ στο τελικό νυφικό σύνολο.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα