Το Hyundai Inster Cross και σε off-road έκδοση

13:32 16/10/2024 - Πηγή: Caroto
Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται ηλεκτρικά city-cars που θα δούμε από τις αρχές του 2025 και στη χώρα μας είναι το Inster που θα έχει και έκδοση Cross.

Η Hyundai παρουσίασε το νέο Inster Cross, μια off-road εκδοχή του πρόσφατα λανσαρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης, που είναι έτοιμο να αποτέλεσε το ιδανικό κίνητρο για αποδράσεις εκτός του αστικού κύκλου, όπως διατείνεται η Hyundai.

Σε

σχέση με την απλή έκδοσή του Inster, η Cross διαθέτει πιο «άγρια» εμφάνιση, με ενισχυμένους προφυλακτήρες, προστατευτικές ποδιές, μαύρα πλαϊνά προστατευτικά και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στην οροφή υπάρχουν ράγες για μπαγκαζιέρα, ενώ διατίθεται προαιρετικά και ένα καλάθι οροφής για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το Cross θα διατίθεται σε αποκλειστική ματ πράσινη απόχρωση (Amazonas Green), ενώ στο εσωτερικό του ξεχωρίζει η γκρι ταπετσαρία με έντονες λεπτομέρειες σε λαχανί χρώμα.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να αναδιπλώνονται και τα τέσσερα καθίσματα, δημιουργώντας έτσι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ενώ έμφαση έχει δοθεί στον χώρο μπροστά εν απουσία της κεντρικής κονσόλας.

Η Hyundai δεν έχει επιβεβαιώσει αν και οι δύο διαθέσιμοι συνδυασμοί μπαταρίας/ κινητήρα του Inster θα προσφέρονται στην έκδοση Cross, αλλά γνωρίζουμε ότι η έκδοση Long Range θα είναι σίγουρη. Αυτή εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 115 ίππων που κινεί τους εμπρός τροχούς και μια μπαταρία 49 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία έως 360 χιλιόμετρα.

Το Inster Cross μπορεί να φορτιστεί από 10% έως 80% μέσα σε περίπου 30 λεπτά, χάρη στη μέγιστη ισχύ φόρτισης 120 kW. Επίσης, διαθέτει λειτουργία Vehicle-to-Load (V2L), επιτρέποντας τη χρήση της μπαταρίας του αυτοκινήτου για την τροφοδοσία άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι πλήρεις προδιαγραφές και οι τιμές, αναμένεται ότι το Inster Cross θα περιλαμβάνει, όπως και οι βασικές εκδόσεις του μοντέλου, οθόνη αφής 10,25 ιντσών, υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, φώτα ημέρας LED, αντλία θερμότητας για εξοικονόμηση ενέργειας και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί.

Τέλος, πιθανότατα θα εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα Highway Driving Assist 1.5, το οποίο συνδυάζει το προσαρμοζόμενο cruise control με την υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας.

hyundai inster-cross-7 (6)

hyundai inster-cross-7 (1)

hyundai inster-cross-7 (1) copy

hyundai inster-cross-7 (2)

hyundai inster-cross-7 (3)

hyundai inster-cross-7 (4)

hyundai inster-cross-7 (5)

The post Το Hyundai Inster Cross και σε off-road έκδοση appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα