H Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας με τρία νέα μέλη

Τρεις νέες αλυσίδες σούπερ μάρκετ εντάσσει στους κόλπους της η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ), με σκοπό να προωθήσει περαιτέρω, όπως σημειώνει η ίδια, την ανάπτυξή της σε θεσμικό και συλλογικό επίπεδο, καθώς και τις αξίες της: την προαγωγή του λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών, την υποστήριξη των μελών της και τη συμβολή της στην ελληνική οικονομία.

Τα νέα μέλη είναι οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ Πίτσιας Market

με έδρα την Κατερίνη, Diellas Markets με έδρα την Κέρκυρα και Γ. Ρουμελιώτης ΑΕΒΕ με έδρα την Ηλεία. Τα νέα μέλη έχουν εκπληρώσει τους στόχους που προϋποθέτουν την ένταξή τους στην ΕΣΕ, η οποία εξετάστηκε και επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο συνεδρίασε την Τετάρτη, 10 Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι η Πίτσιας Market αριθμεί συνολικά 37 φυσικά καταστήματα σε επτά νομούς, η Diellas Markets διαθέτει ένα δίκτυο 17 καταστημάτων σε Κέρκυρα και Ήπειρο και η Γ. Ρουμελιώτης ΑΕΒΕ «μετρά» συνολικά 15 καταστήματα σε Ηλεία και Αχαΐα. Με την ένταξη των νέων μελών, η ΕΣΕ αριθμεί 20 αλυσίδες-μέλη, τακτικά και συνδεδεμένα μέλη, με 21ο το ΙΕΛΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα